Centenars de xiquets i xiquetes van participar en les Trobades Falleres de Faura que es van dur a terme en aquest municipi del Camp de Morvedre diumenge passat, 29 d’octubre. Molts xicotets, tant de les comissions que formen part de la Federació Junta Fallera de Sagunt com a veïns en general, van gaudir d’una jornada d’activitats que va estar presidida per les Falleres Majors de l’entitat festiva comarcal, María del Mar Gimeno i López i Andrea Escribà i Fernàndez, acompanyades per les seues Corts d’Honor.

Trobades17_1

Trobades17_2

Sobre les 10 hores es va donar inici al tradicional concurs de dibuix infantil que es va realitzar a l’interior del Parc de la Canaleta de Faura on els xicotets fallers van demostrar els seus dots artístics plasmant-les en un paper duent a terme dibuixos de temàtica lliure. Els guanyadors d’aquest certamen, així mateix, es donaran a conèixer en dates futures, en un dels actes que organitze la delegació de Cultura de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

Trobades17_3 Trobades17_4 Trobades17_5

Posteriorment, les comissions falleres van obrir els diversos llocs de manualitats en els quals els més xicotets van poder realitzar multitud d’activitats com a bosses d’Halloween, arbres de Nadal de cartró, emoticons, campanes amb càpsules de cafè, polseres o cucs amb caixes d’ous, entre unes altres.

Trobades17_6 Trobades17_7 Trobades17_8 Trobades17_9

Finalment, la jornada va acabar amb un dinar de germanor en el mateix Parc de la Canaleta, organitzada per la falla Vila de Faura, que van gaudir totes aquelles persones que havien adquirit els seus tiquets.