La localitat de Sueca va acollir aquest passat diumenge, 25 de setembre, l’acte d’Homenatge a les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana, esdeveniment en el qual van estar presents les màximes representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt de l’exercici 2015-2016, Beatriz Alós i García i la xicoteta María Villar i Cayuela, en el seu últim acte oficial en el qual van estar acompanyades pel president, Rafael Burgos, i el vicepresident d’Esports, Rubén Lucas.

HomenajeFFMM17_1

HomenajeFFMM17_2

Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt van compartir aquest important dia amb les seues homòlogues d’altres poblacions, com és el cas de les quals formen part del G6, és a dir, Alrzira, Borriana, Dénia, Gandia, Torrent i Xàtiva. De la mateixa manera, van presidir aquest esdeveniment la màxima representant de les falles de Sueca, Sara Roselló i Collado, i les Falleres Majors de València 2016, Alicia Moreno i Morales i Sofia Soler i Casas.

HomenajeFFMM17_3

HomenajeFFMM17_4

Aquesta jornada va començar a les portes de l’Ajuntament de Sueca on les seues Falleres Majors i altres representants van rebre a les comitives de les 34 juntes locals que van participar en aquest esdeveniment i on va tindre lloc un desdejuni així com l’actuació de les muixerangues d’aquesta localitat i de Torrent. En finalitzar, tots els participants es van desplaçar en passacarrer fins al Centre Cultural Bernat i Baldoví on va tindre lloc el tradicional intercanvi de fotografies així com l’actuació de la Societat Unió Musical de Sueca per a finalitzar el dia amb un dinar de germanor.