Skip links
FJFS prepara un cap de setmana intens amb els playbacks fallers.

FJFS prepara un cap de setmana intens amb els playbacks fallers

El lliurament de premis tornarà al concurs i es realitzarà en finalitzar el certamen infantil del diumenge

Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS) culmina el mes de setembre entre cançons i balls, ja que este cap de setmana tindran lloc els playbacks fallers. Una cita artística on les comissions mostren el seu talent i el treball realitzat durant mesos amb coreografies, vestuaris i escenografies. Unes actuacions que convertixen este esdeveniment en un dels més esperats i destacats en el calendari faller del Camp de Morvedre.

Esta edició compta amb algunes novetats en la seua organització. A més de que la decisió del jurat es farà públic després de finalitzar els playbacks infantils durant la vesprada del diumenge, el certamen adult compta amb una nova intervenció, ja que les Falleres Majors de FJFS, Julia Palanca i Llisa Aparicio, obriran l’esdeveniment amb una actuació que han preparat al costat de les seues respectives Corts d’Honor.

Així doncs, el playback adult tindrà lloc este dissabte, 28 de setembre, en l’aparcament del pavelló poliesportiu René Marigil de Sagunt. Les portes s’obriran a les 20 hores perquè tot el públic sega, ja que este espectacle té previst començar a les 21.30 hores i s’espera que al voltant de tres mil persones assistisquen a veure este espectacle.

Durant diverses hores, les 27 falles participants en este concurs posaran en escena el treball realitzat en els seus casals durant estos mesos. Després de l’actuació d’estes comissions tancaran l’esdeveniment els playbacks que han organitzat, d’una banda, els presidents i presidentes, per un altre, les Falleres Majors, que comptaran també amb la participació de la màxima representant de la comarca, Teresa Aparicio, i la seua Cort d’Honor.

FJFS prepara un cap de setmana intens amb els playbacks fallers.

Playbacks infantils i premis

D’altra banda, el diumenge, 29 de setembre, serà el torn dels més xicotets i xicotetes. En este mateix lloc se celebrarà el certamen infantil. L’obertura de portes serà a les 17 hores, ja que l’esdeveniment començarà al voltant de les 18 hores. Com en els playbacks adults, també seran 27 les falles que participen en este certamen que finalitzarà amb el playback que han preparat, conjuntament, els presidents i presidentes juntament amb les Falleres Majors Infantils. Esta actuació també comptarà amb la participació de la Fallera Major Infantil de FJFS, Julia Palanca, i la Cort d’Honor Infantil.

Una vegada finalitzat tots els espectacles infantils es donarà pas a la deliberació dels premis en les categories de millor playback, millor coreografia, enginy i gràcia, millor interpretació i millor vestuari i escenografia del certamen adult celebrat el dia anterior. Per a este moment, prèviament es retiraran totes les cadires i les portes s’obriran a tot el públic que vulga conéixer de primera mà la resolució.