Dissabte passat, dia 22 d’abril, un grup d’amics de la falla Xurruca-Hispanitat del Port de Sagunt va organitzar una festa sorpresa per al seu faller José Luis Rico Canet que, a partir del pròxim dilluns, 1 de maig, va a realitzar un viatge amb moto per 25 països, més de 55.000 quilòmetres, durant quatre mesos, per mig món.

XurrucaChefi17_ 1

El recorregut que realitzarà aquest faller serà el següent: Espanya, França, Itàlia, Eslovènia, Croàcia, Sèrbia, Bulgària, Turquia, Geòrgia, Azerbayán, Iran, Pakistan, Índia, Nepal, Pakistan, Xina, Kirguizistan, Kazajastán, Rússia, Mongòlia, Estònia, Letònia, Lituània, Polònia, República Txeca, Alemanya i volta a casa per França.

En la festa sorpresa organitzada per la seua comissió, se li va fer lliurament d’una placa commemorativa per la seua gran gesta així com una banderola amb el seu escut i la bandera d’Espanya, d’una banda, i per l’altre, l’escut de Xurruca-Hispanitat i la Senyera perquè li acompanye durant aquest viatge.

XurrucaChefi17_ 2

Tots els interessats poden conèixer més d’a prop la gesta que va a realitzar aquest faller del Port de Sagunt així com fer un seguiment del recorregut a través del blog de José Luis Rico www.viajaenmotoconchefi.com