Un any més, el col·lectiu de “Viu les falles, queda’t a Sagunt” traurà les orquestres al carrer. Les comissions falleres del Romano, Doctor Palos, Palmera, Tronaor, Vila, Mercat, Santa Anna i per primera vegada el Tabalet, tornaran a unir esforços durant la setmana fallera i oferiran, per quart any consecutiu, una programació festiva conjunta per a aconseguir que en les nits falleres, tan fallers com a veïns en general es queden en el nucli històric per a gaudir de les falles, amb una variada oferta musical.

Viu16

Enguany les orquestres seran els dies 15 amb l’orquestra Twister, dia 16 amb l’orquestra Etiqueta Show, el dia 17 discomòbil i dia 18 amb l’orquestra La Dama. i enguany com a novetat farem una discomòbil dins de la carpa el dia 19 de març. Totes les orquestres començaran a les 23:30 h i estaran fins a les 3:30 h

Viu19marzo

 

 

Enguany el dia 30 d’abril igual que l’any passat que tant èxit va obtenir, es té previst realitzar un Sopar de Germanor Faller amb sopar i orquestra per als assistents en la mateixa plaça de Cronista Chabret on totes les falles de la Federació i així com veïns poden unir-se i passar una gran nit amb nosaltres sense eixir de Sagunt.