FllSc2023

La coneguda com Plaça dels Tarongers de Sagunt, darrere de l’església de Santa Maria, acollirà este diumenge, 19 de febrer, a partir de les 19 hores, l’acte de presentació conjunta dels llibrets de tretze comissions falleres del Camp de Morvedre. Un any més, estes falles de la localitat s’uneixen per a donar a conèixer un dels elements de la festa de gran rellevància i que està donant grans alegries a les comissions falleres de la comarca

Aquest esdeveniment té com a objectiu potenciar el vessant cultural del món de les falles pel que, una vegada més, han decidit conservar el lema que porten usant aquests últims exercicis, concretament des de 2020, “Fem llibret. Som cultura”.

Així doncs, l’A.C Falla Eduardo Merello, A. C. Falla Penya El Mocador, A. C. Falla Plaça Rodrigo, A. C. Falla Luis Cendoya, A. C. Falla Els Vents, A. C. Falla La Palmera, A. C. Falla Doctor Palos, A. C. Falla La Palmereta, A. C. Falla La Marina, A. C. Falla La Victòria, A. C. Falla Plaça Mare Nostrum, A. C. Falla Xurruca Hispanitat i A. C. Falla El Mercat han organitzat un acte on el foc i el circ seran els grans protagonistes gràcies a la participació en el mateix de la Diabòlica de Morvedre i Gorrydiversión&Co.

De la mateixa manera, com és habitual, aquest serà un acte solidari perquè des de l’organització del mateix s’ha demanat als assistents que realitzen una aportació de productes d’higiene infantil, d’higiene personal i aliments no peribles que es donaran a l’associació local Help Ucraïna perquè li’ls faça arribar a les famílies d’aquest país europeu que porten més d’un any bregant amb una guerra.

Cal destacar, a més, que aquest esdeveniment començarà amb una mostra dels llibrets que posteriorment seran presentats i que s’iniciarà sobre les 18:30 hores, un acte al qual han confirmat assistència representants tant del món de la política local com del món de la festa josefina del Camp de Morvedre.

#Femllibret #SomCultura #Sagunt #fllsc23