El Triángulo Umbral de Port de Sagunt acollirà aquest divendres, 16 de juliol, a partir de les 20 hores, l’acte de presentació conjunta dels llibrets de set comissions falleres del Camp de Morvedre. Per tercer any consecutiu algunes falles de la ciutat conjuminen esforços per a donar visibilitat a un dels elements que, any tres any, va guanyant rellevància com és el llibret.

Com ja succeïra l’any 2020, aquest esdeveniment té com a objectiu potenciar el vessant cultural del món de les falles pel que han decidit conservar el lema utilitzat el passat exercici faller: “Fem llibret. Som cultura”.

Així doncs, l’A.C Falla Doctor Palos, A. C. Falla La Palmera, A. C. Falla La Marina, A. C. Falla Plaça Rodrigo, A. C. Falla Penya El Mocador, A. C. Falla Luis Cendoya i A. C. Falla La Victòria han organitzat un acte on l’art urbà cobrarà un especial protagonisme perquè en aquest esdeveniment col·laborarà el club de patinatge Diverse Scooter Team, els rapers Kaesar, Sansa, Warrior i Artem així com els graffiters Live i Bars.

Cal destacar que aquest esdeveniment comptarà amb una limitació d’aforament i es contemplaran totes les mesures higièniques, sanitàries i de seguretat vigents en l’actualitat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

#Femllibret #SomCultura #Sagunt

FemLLibret21