En seran quatre anys plantant falla amb el jove artista del Camp de Morvedre, després de «Llavors», «Tirant» i «Estimats monstres». Vertaderes obres d’autor que ens han corprés.

Les seues encisadores falles per a infants han capgirat la concepció tradicional de falla, on creativitat, cultura i il·lusió són les noves claus rellevants.

Després d’obtindre nombrosos èxits , l’artista de Benifairó de les Valls , vol consolidar-se com a creador de falles grans. Segons ens apunta Benjamín Alepuz, presidència de la comissió: “Ricard ens ha permés evolucionar a la concepció de falla que volem, més compromesa amb la societat, amb valors humans i amb les Falles.”

Mocador-ArtistaFaller2020

Per la seua banda, Hugo Morte, responsable del projecte cultural i social, destaca:” visibilitzar a artistes jóvens del Camp de Morvedre, amb missatge reivindicatiu, positiu i amb perspectiva de gènere, és l’objectiu que la comissió vol durant tot l’any i en les diferents accions que organitze”.

El Mocador com a ens cultural i festiu, treballa de valent, per tal d’oferir a la societat valenciana el seu projecte, amb la màxima cohesió compromesa amb les persones, falles i llibret.