Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->Ricard Balanzá será el encargado de realizar las fallas, infantil y grande, para el año 2020 de la A.C. Falla El Mocador<!--:--><!--:va-->Ricard Balanzá serà l’encarregat de realitzar les falles , infantil i gran, per a l’any 2020 de la A.C. Falla Mocador<!--:-->

En seran quatre anys plantant falla amb el jove artista del Camp de Morvedre, després de «Llavors», «Tirant» i «Estimats monstres». Vertaderes obres d’autor que ens han corprés.

Les seues encisadores falles per a infants han capgirat la concepció tradicional de falla, on creativitat, cultura i il·lusió són les noves claus rellevants.

Després d’obtindre nombrosos èxits , l’artista de Benifairó de les Valls , vol consolidar-se com a creador de falles grans. Segons ens apunta Benjamín Alepuz, presidència de la comissió: “Ricard ens ha permés evolucionar a la concepció de falla que volem, més compromesa amb la societat, amb valors humans i amb les Falles.”

Mocador-ArtistaFaller2020

Per la seua banda, Hugo Morte, responsable del projecte cultural i social, destaca:” visibilitzar a artistes jóvens del Camp de Morvedre, amb missatge reivindicatiu, positiu i amb perspectiva de gènere, és l’objectiu que la comissió vol durant tot l’any i en les diferents accions que organitze”.

El Mocador com a ens cultural i festiu, treballa de valent, per tal d’oferir a la societat valenciana el seu projecte, amb la màxima cohesió compromesa amb les persones, falles i llibret.
Serán cuatro años plantando falla con el joven artista del Camp de Morvedre, después de «Llavors», «Tirant» y «Estimats monstres». Verdaderas obras de autor que nos han seducido.

Después de obtener numerosos éxitos , el artista de Benifairó de les Valls, quiere consolidarse como creador de fallas grandes. Según nos apunta Benjamín Alepuz, presidencia de la comisión: “Ricard nos ha permitido evolucionar a la concepción de falla que queremos, más comprometida con la sociedad, con valores humanos y con las Fallas.”

Mocador-ArtistaFaller2020

Por su parte, Hugo Morte, responsable del proyecto cultural y social, destaca:” visibilizar a artistas jóvenes y del Camp de Morvedre y con un mensaje reivindicativo, positivo y perspectiva de género, es el compromiso que la comisión quiere desarrollar durante todo el año y en las diferentes acciones que organice”.
Sus encantadoras fallas para niños y niñas han cambiado la concepción tradicional de falla, donde creatividad, cultura e ilusión son las nuevas claves relevantes.

El Mocador como ente cultural y festivo,trabaja con mucho compromiso, para ofrecer a la sociedad un proyecto con la máxima cohesión, entre personas, fallas y llibret

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática