La Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2017, Raquel Martín i Genovés, va participar diumenge passat, 1 d’octubre, en l’acte d’homenatge de les Falleres Majors de les Juntes Locals que va tindre lloc en la localitat de Carlet. La màxima representant de la festa josefina del passat exercici va acudir a aquest esdeveniment al costat del vicepresident de Comunicació i Relacions Públiques, David Pardo.

HomenajeFFMMVal_17_11

 

HomenajeFFMMVal_17_9

HomenajeFFMMVal_17_10

HomenajeFFMMVal_17_8

En aquest esdeveniment, a més de les Falleres Majors d’un total de 34 juntes locals, també van participar les màximes representants de les Falles de València, Raquel Alario i Clara María Parejo, al costat de les seues respectives Corts d’Honor que van presidir en acte al costat de les màximes representants de Carlet.

HomenajeFFMMVal_17_2 HomenajeFFMMVal_17_4 HomenajeFFMMVal_17_7 HomenajeFFMMVal_17_6

Durant aquesta jornada, els participants es van desplaçar en passacarrer, en un primer lloc, fins a l’ajuntament d’aquesta localitat de la Ribera Alta para, posteriorment, acudir fins al teatre Giner, lloc on es va dur a terme l’intercanvi de fotografies així com l’actuació de l’escola de dansa de Carlet. Finalment, la jornada va acabar amb un menjar de germanor que es va dur a terme en la Sala Rex d’Alzira.