Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, van acudir dissabte passat, 15 de juliol, a la localitat alacantina de Denia per a participar en la tradicional Desfilada de Carrosses que organitza, anualment, la junta local d’aquesta ciutat i en la qual participen les seues onze comissions falleres.

CarrozasDenia171

CarrozasDenia177

CarrozasDenia174

Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van ser rebudes per les seues homòlogues de Dénia, Melani Ivars i Carla Vinaròs, així com pel president d’aquesta junta local fallera. També van estar presents en aquest esdeveniment les Falleres Majors de municipis com Xàtiva, Borriana i Torrent, les Reines de les Festes de la Magdalena de Castelló i les Belleas del Foc d’Alacant.

CarrozasDenia172

CarrozasDenia176

Després del passeig en les corresponents carrosses, tota la comitiva convidada va poder gaudir dels treballs realitzats per les onze comissions que formen part de la Junta Local Fallera de Denia en una jornada on la diversió i el colorit van ser les notes predominants.