Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, al costat dels vicepresidents de Comunicació i de Cultura, David Pardo i Ricardo Antonino, respectivament, van acudir el passat 20 d’agost a la Fira de Xàtiva convidats per la junta local fallera d’aquesta localitat de la Comunitat Valenciana. En aquesta trobada també van estar presents les màximes representants de la resta de juntes locals que forma part del conegut G6.
FiraXativa2017_2

FiraXativa2017_3

FiraXativa2017_10

La comitiva fallera va visitar, des de les portes de l’Ajuntament d’aquesta localitat, la Fira de Xàtiva al costat de les Falleres Majors d’aquest municipi, Carla Sanchis i Teresa Aparicio, així com el president, Jesús González, a més de gaudir d’un esmorzar de germanor i conèixer les instal·lacions d’aquesta important fira, que compta amb el títol de Festa d’Interès Turístic Nacional.

FiraXativa2017_4 FiraXativa2017_8 FiraXativa2017_7 FiraXativa2017_6 FiraXativa2017_5

Finalment, tots ells van acudir a gaudir de la mascletà programada per a aquell dia i van finalitzar la jornada amb un dinar on van estar presents els representants de totes les juntes locals convidades així com de la Junta Local Fallera de Xàtiva.

FiraXativa2017_9