Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, van lluir els vestits oficials regalats per l’entitat fallera comarcal, gràcies a la col·laboració de diversos comerços relacionats amb la indumentària valenciana, en un dels actes més importants del calendari festiu en el Camp de Morvedre com és el de la Crida que es va dur a terme en els jardins del Centre Cívic de Port de Sagunt dissabte passat, 11 de febrer.

Crida17_2

Aquest fet ha sigut possible gràcies a la col·laboració dels indumentaristes oficials. cal recordar que Exclusivas Alfonso ha aportat les trosses, Textturas va regalar uns portaventalls, Abankiate els ventalls i la confecció dels vestits ha sigut obra de L’ú i dos en el cas d’Ana Isabel Dorado i d’Aigües de Març per a Raquel Martín i Il·lusió va oferir els vestits que van lluir les Falleres Majors en la presentació dels indumentaristes. Així mateix, les pintes que van portar van ser de Castillo Cincelador, Alan Indumentària ha regalat les manteletes mentre que Margarita Vercher va aportar els cancans.

Crida17_6

 

 

Crida17_38

Les teles dels vestits de les Falleres Majors són de l’empresa Mar de Seda; concretament, la Fallera Major Infantil va triar el dibuix Haziel en fons gris marengo, una reproducció d’un espolí original que es troba en el Museo de la Seda de Montcada, que va combinar amb un cosset blau. Per la seua banda, Raquel Martín va lluir el dibuix Sorolla en cru, amb cosset en marró, una tela que mostra un rameado realista floral característic dels dissenys anglesos que data de finals del segle XVIII.

Crida17_53

Crida17_52