ExalValencia17_ 3

La Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés, va acudir divendres passat, 27 de gener, a l’acte d’Exaltació de la Fallera Major de València 2017, Raquel Alario i Bernabé. La màxima representant de la festa josefina del Camp de Morvedre va estar acompanyada pel president de l’entitat fallera comarcal, Rafael Burgos, i va compartir aquesta jornada amb Falleres Majors d’altres juntes locals de la Comunitat Valenciana.

ExalValencia17_ 4

Com és una tradició, l’acte d’Exaltació de Raquel Alario es va dur a terme en la Sala Iturbi del Palau de la Música i va comptar amb la presència del president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset, de l’Alcalde de València, Joan Ribó, així com de representants de la Generalitat Valenciana, i la Fallera Major Infantil de València 2017, Clara María i Parejo. El secret millor guardat de la jornada, l’espolí que va lluir Raquel Alario, color roig Toscana i teixit per l’empresa Garín.

ExalValencia17_ 5

L’esdeveniment va començar amb un espectacle titulat “Un Món per a Raquel”, una exhibició a càrrec de la companyia de dansa Susana Renau que va donar pas a la pujada a l’escenari de la Cort d’Honor formada per Beatriz Aspas, Raquel Montero, Paula Ortiz, María Pérez, Patricia Navarro, Carmen Llopis, Teresa Mocholí, Marta Martínez, Clara Romero, Rebeca Gómez, Sara Monsalvatje i Carmen Engo. Finalment, després de la imposició de la banda a la Fallera Major, l’ofrena floral i el discurs a càrrec de la mantenidora, Susana Gisbert, es va posar final a l’esdeveniment amb l’Himne Regional cantat per la soprano Mónica Bueno.

ExalValencia17_ 1