Les festes patronals de Sagunt han posat el seu punt final durant aquest cap de setmana passat. Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Beatriz Alós i García i la xiqueta María Villar i Cayuela, van assistir divendres passat al sopar d’olles que, tradicionalment, s’organitza en la plaça Cronista Chabret per a acollir a penyistes, veïns i turistes que s’acosten a passar una nit de germanor.

ollas_2016 (2)

Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van estar acompanyades pel president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, i el vicepresident general, Miguel Huguet. A més, després del sopar, a la qual també van assistir membres de la corporació municipal saguntina, es va poder gaudir de l’espectacle musical de l’orquestra Montecarlo.

ollas_2016 (1)

D’altra banda, l’endemà, 30 de juliol, festivitat dels Sants de la Pedra, la Federació Junta Fallera de Sagunt també va participar en la processó que es duu a terme en la capital del Camp de Morvedre en honor als patrons de la ciutat, Abdó i Senén. En aquesta ocasió també van formar part de la comitiva les integrants de les Corts d’Honor de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

SantosPatronos_16_3

SantosPatronos_16_6

SantosPatronos_16_5

SantosPatronos_16_4

Com és una tradició, les representants falleres van portar, totes elles, una cistella de fruites que, després de la processó, van ser subhastades, una a una, en l’església de Santa María; a més, enguany, com a novetat, també van formar part de la mateixa membres de l’associació Saguntum Civitas que van realitzar una recreació d’una processó de l’època romana.

SantosPatronos_16_10

SantosPatronos_16_13

SantosPatronos_16_12

SantosPatronos_16_11