Dissabte passat, 8 de febrer, es va celebrar, un any més, en l’Hort de Santa María del Puig, el tradicional Sopar de Germanor organitzat per la Federació Junta Fallera de Sagunt. Prop de 1300 persones van acudir a l’acte d’agermanament que va estar presidit per les Falleres Majors de federació, Sandra Ordiñaga i Montalt i Aitana González i Ruiz, acompanyades de les seues respectives Corts d’Honor.

Cena de Gala (5) Cena de Gala (3) CenaDeGala-6 CenaDeGala-4

A més dels membres de les 30 comissions falleres que conformen Federació, també van estar presents l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la regidora de Festes i Cultura popular, Asun Moll, la regidora de l’Ajuntament de Gilet, Pilar González, la regidora de l’Ajuntament de Faura, Consuelo Durán, així com diversos edils i representants de les diferents formacions polítiques de l’Ajuntament de Sagunt.

CenaDeGala-7 Cena de Gala (8) Cena de Gala (9) Cena de Gala (10) Cena de Gala (11) Cena de Gala (12)

Després del sopar, les màximes representants de Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, van realitzar el tradicional brindis al costat de les autoritats presents, el president de Federació, Jaime Gil i el Vicepresident General, Paco Giménez. La Fallera Major de Federació Junta Fallera de Sagunt va desitjar a tots unes bones falles 2020.

Cena de Gala (13) Cena de Gala (14) CenaDeGala CenaDeGala-2

Com a punt i final de la nit, Sandra i Aitana i les seues Corts d’Honor, van ser les encarregades d’obrir el ball al costat dels membres de l’executiva de l’entitat fallera.