El Triángulo Umbral de Port de Sagunt va acollir divendres passat l’acte de presentació conjunta dels llibrets de set comissions falleres del Camp de Morvedre, concretament els realitzats per les falles Doctor Palos, La Palmera, La Marina, Plaza Rodrigo, El Mocador, Luis Cendoya i La Victòria. Per tercer any consecutiu, algunes comissions de la ciutat s’uneixen per a continuar apostant pel llibret com a peça clau de la festa josefina.

A l’acte, que va comptar amb totes les mesures higièniques i sanitàries pertinents i amb un aforament del 50% del permés, va acudir l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, la regidora de Festes i Cultura Popular, Asun Moll, així com altres regidors de la corporació municipal saguntina com Pepe Gil, José Manuel Tarazona o Davinia Bono. També va estar present la Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Aitana González, acompanyada del vicepresident d’Esports, Ramón Jarque, i la presidenta de la Federació Lletres Falleres, Gemma Altur.

Aquest esdeveniment va començar amb una exhibició a càrrec de riders del Diverse Scooter Team que va alçar els aplaudiments del públic. Posteriorment, amb l’ajuda dels rapers locals Kaesar, Sansa i Warrior, es van donar a conéixer els continguts dels set llibrets que es presentaven en aquest acte, mentre que els graffiters de Faura, Live i Bars, realitzaven una interpretació de les seues portades. L’acte va finalitzar amb un rap cantat per Artem contra la LGTBIfobia que va ser molt aplaudit i que, va alçar en peus a tots els assistents.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va agrair a aquestes set falles de la FJFS l’haver realitzat aquest esdeveniment cultural destacant, a més, la importància que té el llibret dins del món de la festa josefina afirmant que, després dels monuments, és una de les senyes d’identitat més importants que tenen les comissions falleres de la ciutat, animant, a més ,a les falles a continuar apostant per realitzar esdeveniments d’aquest tipus on es pose de rellevància la important labor cultural que fan les comissions del Camp de Morvedre.

#Femllibret #SomCultura #Sagunt
FemLlibret21-2