La gran qualitat artística de Tota Corda i Andrés Tejedor i el grup musical Germans Caballer i amics, unit al motiu solidari i igualitari a favor d’Amigues Supervivents, va omplir l’auditori del Mario Monreal. Moment cúlmine va ser la gran declamació de la poeta Begonya Mesquita i la sopresa final va ser quan s’anunciava la interpretació d’una obra inèdita realitzada pel director i compositor, Josep Miquel Martínez que va regalar per a la causa i la va dedicar a l’ONG Amigues Supervivents.

MocadorGala2_1

Segons ens apunten les veritables protagonistes: “No esperàvem aconseguir els 1.500€ de recaptació entre les entrades i la fila zero. Aquesta quantitat ens ajudarà a realitzar uns tallers que teníem pensats i que per falta de recursos no podíem fer-los” apunta Mayte Lafuente presidenta d’Amigues Supervivents.

D’altra banda, Maria Gaspar, Remei Monzó i Esther Argente, delegades de solidaritat i igualtat de la Falla El Mocador comentaven molt il·lusionades i satisfetes:”al principi volíem col·laborar a nivell econòmic amb el concert, a mesura que ens coneixíem, pensem que donar visibilitat a tot el que fan aquestes dones valentes era també d’obligatori compliment, i per descomptat posicionar-nos rotundament contra tota mena de violència.”

Des de la Falla El Mocador expressem nostra més sincera gratitud a totes les persones que de forma directa o indirectament han col·laborat a aquesta fita. La presidència de la comissió saguntina, Benja Alepuz, anunciava que ja estem pensant en la III GALA SOLIDÀRIA.