4

El passat diumenge, 5 d’octubre, la localitat d’Alzira va acollir l’acte d’homenatge de les Falleres Majors de la Comunitat Valenciana 2014 a la qual varen acudir un gran nombre de representants de les diverses juntes locals falleres. Entre d’elles, varen estar presents les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2014, Patricia Burgos Sayas i Sonia Argilés Ruiz, que varen estar acompanyades pel vicepresident de l’entitat fallera del Camp de Morvedre, Vicente Martín i pel Secretari General, Rafa Burgos.

5

6

3

Junt amb elles, moltes representants de la festa fallera josefina, i les Falleres Majors de València 2014, Carmen Sancho i la xiqueta Claudia Villodre. La primera parada va ser a la Plaça de l’Ajuntament d’Alzira on varen esperar a tots els convidats de la resta de localitats per a iniciar una desfilada pels carrers i avingudes de la localitat

1

Finalment, tota la comitiva fallera va acudir fins al Gran Teatre, on varen rebre a cadascuna de les representants de les juntes locals per a dur a terme el tradicional intercanvi de fotografies entre elles, la qual cosa ha suposat el punt final a l’exercici faller 2013 – 2014.

2