María Moliner Rodríguez i Ada Fraj López seran les próximes Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a l’exercici 2014-2015. Així es va decidir en una jornada que es va celebrar el passat dissabte 24 de maig i que es va iniciar amb un acte al Centre Cívic del Port de Sagunt on es varen donar a conéixer totes les candidates per a ostentar aquest càrrec i on varen assistir les actuals màximes representants de la festa josefina al Camp de Morvedre, Patricia Burgos i Sonia Argilés.

1103

El jurat encarregat d’aquesta decisió estava format per l’actual Na Violant d’Hongria, Melina Queral, per el president Josep LLoret actual president de la Federació de Falles de Gandia, Per el presentador de “Viu Les Falles”, José González, per el regidor de Festes José Luis Martín i la que va ser Fallera Major de Junta Fallera de Sagunt l’any 1988, Consuelo Tarazona.

1102

Després de l’acte al Centre Cívic, les candidates i el jurat anaren a dinar a un restaurant de la localitat per a, després, realitzar les corresponents entrevistes personals. Finalment, al voltant de les 19.00 hores, l’alcalde de Sagunt, N’ Alfredo Castelló, va ser l’encarregat de comunicar a les noves Falleres Majors per a 2015 de la decisió del jurat en un saló de plens que es va omplir per a l’ocasió.

1104

Posteriorment, la comitiva fallera encapçalada per les actuals representants Patricia Burgos i Sonia Argilés van visitar la casa de les noves representants per a donar-los l’enhorabona

110a

110b

Ada Fraj López, té deu anys i és fallera de la comissió La Victoria de Port de Sagunt, a on va representar com a Fallera Major de la seua comissió aquest passat exercici faller.

110c

Per altra banda, María Moliner Rodríguez, de la comissió AC Falla Plaça del Sol, té 30 anys i treballa en el seu propi negoci, va ser Fallera Major de la seua comissió l’any 2013

110d