PHOTO-2022-05-30-12-07-26PHOTO-2022-05-30-12-08-21

Federació Junta Fallera de Sagunt ja ha seleccionat els indumentaristes que confeccionaran els vestits oficials de les falleres majors i corts d’honor de 2023.

L’empresa saguntina Mar Indumentaria ha sigut la seleccionada per a elaborar els vestits oficials de la Fallera Major de FJFS 2023, Claudia Ramón i Ferradis i la seua cort d’honor.

En quant a l’elaboració dels vestits de la Fallera Major Infantil 2023, Maite Nebot i Morales i la seua cort d’honor, seran a càrrec de A L’ Antiga, del Port de Sagunt.

L’elaboració dels vestits de les dues Falleres Majors i les seues dotze corts d’honor es realitzaran complint amb els requisits determinats per Federació Junta Fallera de Sagunt, com són el que siguen realitzats a partir del model del segle XIX de manegues de fanal, ser fidel a la tradició i respecte a la indumentària tradicional valenciana.

Entre els criteris per a l’adjudicació, a més del preu, s’han valorat factors com la trajectòria professional de l’empresa, la metodologia de treball, les propostes de disseny, l’equip humà amb el qual compte o que l’empresa estiga acreditada com a empresa artesanal de la Comunitat Valenciana.