Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->Mar Indumentaria y A L’ Antiga Ropa Tradicional elegidos indumentaristas 2023<!--:--><!--:va-->Mar Indumentaria i A L’ Antiga Roba Tradicional triats indumentaristes 2023<!--:-->

PHOTO-2022-05-30-12-07-26 PHOTO-2022-05-30-12-08-21

Federación Junta Fallera de Sagunto ya ha seleccionado los indumentaristas que confeccionarán los vestidos oficiales de las falleras mayores y cortes de honor de 2023.

La empresa saguntina Mar indumentaria ha sido la seleccionada para elaborar los vestidos oficiales de la Fallera Mayor de FJFS 2023, Claudia Ramón i Ferradis y su corte de honor.

En cuanto a la elaboración de los vestidos de la Fallera Mayor Infantil 2023, Maite Nebot i Morales y su corte de honor, correrán a cargo de A L’ Antiga, empresa saguntina también.

La elaboración de los vestidos de las dos Falleras Mayores y sus doce cortes de honor se realizarán cumpliendo con los requisitos determinados por Federación Junta Fallera de Sagunto, como son el que sean realizados a partir del modelo del siglo XIX de mangas de farol, ser fiel a la tradición y respeto a la indumentaria tradicional valenciana.

Entre los criterios para la adjudicación, además del precio, se han valorado factores como la trayectoria profesional de la empresa, la metodología de trabajo, las propuestas de diseño, el equipo humano con el que cuenta o que la empresa esté acreditada como empresa artesanal de la Comunitat Valenciana.PHOTO-2022-05-30-12-07-26PHOTO-2022-05-30-12-08-21

Federació Junta Fallera de Sagunt ja ha seleccionat els indumentaristes que confeccionaran els vestits oficials de les falleres majors i corts d’honor de 2023.

L’empresa saguntina Mar Indumentaria ha sigut la seleccionada per a elaborar els vestits oficials de la Fallera Major de FJFS 2023, Claudia Ramón i Ferradis i la seua cort d’honor.

En quant a l’elaboració dels vestits de la Fallera Major Infantil 2023, Maite Nebot i Morales i la seua cort d’honor, seran a càrrec de A L’ Antiga, del Port de Sagunt.

L’elaboració dels vestits de les dues Falleres Majors i les seues dotze corts d’honor es realitzaran complint amb els requisits determinats per Federació Junta Fallera de Sagunt, com són el que siguen realitzats a partir del model del segle XIX de manegues de fanal, ser fidel a la tradició i respecte a la indumentària tradicional valenciana.

Entre els criteris per a l’adjudicació, a més del preu, s’han valorat factors com la trajectòria professional de l’empresa, la metodologia de treball, les propostes de disseny, l’equip humà amb el qual compte o que l’empresa estiga acreditada com a empresa artesanal de la Comunitat Valenciana.

Novetats recents

Les Falles, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO

Cerca

Calendari

© 2023 ZapInformática