DesfileSolidario18_4

La setena edició de la desfilada solidària Agulla i Cicell “Un xiquet, un somriure”, en el qual participen indumentaristes, orfebres i empreses reconegudes nacionalment de diversos sectors, comptara, en aquesta ocasió, amb la presència de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno i López i Andrea Escribà i Fernández, les qui, al costat de les seues Corts d’Honor, tancaran aquesta desfilada benèfica lluint els seus vestits oficials amb el dibuix “Sagunt” que estrenaran en el dia de la Crida.

DesfileSolidario18_2

Durant aquesta jornada s’ha donat rellevància als indumentaristes i empreses del Camp de Morvedre, que desfilaran mostrant els treballs que duen a terme en els seus ateliers. A més, enguany comptaran amb una presentadora d’excepció com és la Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2016, María Villar i Cayuela.

DesfileSolidario18_1

Així mateix, i com és tradicional en aquesta desfilada, que se celebrarà en l’Aulari Auma de Picassent, la recaptació serà donada a una causa solidària. En aquesta ocasió l’organització ha decidit col·laborar amb la Casa Ronald McDonald «pel seu esforç diari amb els xiquets malalts i els seus familiars».

DesfileSolidario18_3