Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno i Andrea Escribà, van participar en la processó que, anualment, es celebra en Port de Sagunt per a commemorar la festivitat de la Verge del Carme, patrona dels mariners.

VirgenCarmen18_5 VirgenCarmen18_6

Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van estar acompanyades pels vicepresidents d’esports i festejos, Patxi Martínez i Vicente Cuenca, respectivament en un esdeveniment en el qual també van participar els representants de la falla La Marina i integrants de les cases regionals de la localitat.

VirgenCarmen18_3 VirgenCarmen18_4

L’acte va començar en el port marítim on tota la comitiva va acudir per a dur a terme una processó marinera on, acompanyats per la imatge de la verge, es va fer, com sol ser ja tota una tradició, una ofrena floral pels mariners caiguts. Posteriorment, ja tots en terra, es va iniciar la processó terrestre que va passar per diversos carrers de la zona marítima de Port de Sagunt que els seus veïns havien decorat per a l’ocasió.

VirgenCarmen18_1 VirgenCarmen18_2 VirgenCarmen18_7

L’endemà, al matí, l’església del Carme va acollir l’ofici d’una missa en honor a aquesta imatge, i que va comptar amb la presència de les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre, així com d’altres autoritats i entitats convidades. Les Falleres Majors van participar també en l’ofrena floral en honor a la Verge del Carme.

VirgenCarmen118_7 VirgenCarmen118_6 VirgenCarmen118_5 VirgenCarmen118_4 VirgenCarmen118_3 VirgenCarmen118_2