La Federació Junta Fallera de Sagunt va visitar, un any més, la festa de les Fogueres que es celebren anualment a la ciutat d’Alacant per a la festivitat de Sant Joan. Durant la primera jornada festiva, la Fallera Major Infantil de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Ada Fraj i López, va participar en l’ofrena de flors que es celebra en honor a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu del Remei. La desfilada va començar a la Plaça dels Estels i la màxima representant infantil va estar acompanyada pel President, Enrique Javier Docon i pel vicepresident, Vicente Martín

Alacant15_1

Alacant15_11
L’endemà, Les Falleres Majors, Maria Moliner i Ada Fraj, acompayades pel president Enrique Javier Docón i el vicepresident Vicente Martín, varen ser convidats a una de les mascletaes que es disparen, diariament, a aquesta mateixa plaça on varen compartir la jornada junt amb les Belleses del Foc 2015, Carmen Caballero i Daniela Guzzardo, les Falleres Majors de Valencia 2015, Estefanía López i María Donderis, així com altres representants de les juntes locals i d’altres festes de la Comunitat Valenciana.

Alacant15_2

Alacant15_3

Alacant15_4

Finalment, la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Maria Moliner, també va participar en la segona jornada d’ofrena de flors a la patrona alacantina. Una jornada de molta emoció per a la màxima representant de la festa josefina al Camp de Morvedre. Maria va recorrer, junt amb el President Enrique Javier Docón, tota la desfilada que va transcórrer fins a la concatedral de Sant Nicolau on va fer entrega del seu ram de flors a la verge. Posteriorment, varen compartir un sopar de germanor amb els membres de la Federació de Fogueres d’Alacant i la resta de representants festius.

Alacant15_10

Alacant15_12

Alacant15_13

Alacant15_15