CartelAnunciador-1622

Les Falles de Sagunt ja compten amb imatge oficial per a l’any 2017. Amics per sempre ha sigut el cartell anunciador triat, obra de Cristóbal Aguiló Domínguez, que va ser presentat en un acte que es va dur a terme en el Centre Cívic de Port de Sagunt que va estar presidit per les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Ana Isabel Dorado, acompanyades pel president, Rafael Burgos, i el vicepresident de Cultura, Ricardo Antonino.

CartelAnunciador-162

CartelAnunciador-1612

CartelAnunciador-1613

CartelAnunciador-1614

CartelAnunciador-1615

CartelAnunciador-1616

Durant aquest acte, en el qual van estar presents els regidors de l’Ajuntament de Sagunt, José Manuel Tarazona, Miguel Chover i Natalia Antonino, també es va fer lliurament dels premis dels diversos concursos que programa la delegació de Cultura de l’entitat fallera comarcal.

CartelAnunciador-161

CartelAnunciador-1611

CartelAnunciador-1610

CartelAnunciador-169

CartelAnunciador-168

CartelAnunciador-167

CartelAnunciador-166

CartelAnunciador-165

CartelAnunciador-164

CartelAnunciador-163

D’aquesta manera, en el certamen de dibuix infantil s’ha imposat, en la categoria A, Elena Marco, de la falla Tres d’Abril, seguida de Nerea Pozuelo del Romano i Erika Chirivella de la Marina; en categoria B ha vençut Claudia Moya de Plaça del Sol mentre que Marc Arqueges de la Palmera i Inés Moya de Plaça del Sol, han sigut segon i tercera, respectivament; quan la categoria C, el primer premi ha sigut para Ariadna Hernández de Santa Anna, el segon per a Aitor Martín de Luis Cendoya i el tercer per a Aitor Guinot de Baladre.

En el concurs de postals nadalenques, en la categoria de menor edat s’ha imposat Carola Máñez de Santa Anna per davant de Paula Pérez de Doctor Pals i Tania Sebastiá de Luis Cendoya; en la categoria B ha guanyat Andrea Soto de Plaça Rodrigo seguida de Marc Gil de Plaça del Sol i Leire Gómez del Tabalet. Finalment, en la categoria de més majors el primer premi ha recaigut en Clara Gómez de Gilet, el segon en Álvaro Refre de Sant Francesc i el tercer en Lucía Sánchez del Mocador.

Quant al concurs de fotografia els resultats van ser els següents. Color: 1º – Escorta… de Teresa Fernández i Llopis de la falla La Victòria, 2º – Plou poc, però quan plou, PLOU FOC de Susana Domingo i Gázquez de Avinguda, 3º – La fam del foc de Rubén Munuera i López de la Palmereta. Blanco i Negre: 1º – Iaia et vuic de Susana Domingo i Gázquez de la comissió Avinguda, 2º – Albaes d’Emilio José Cebrián i Hernández de la Marina, 3º – Acomiadament d’Isaac Román i Castro del Tronaor. SÈRIES: 1º- ÚItims retocs de Carmen María Guillen i Larriba de la falla La Palmera, 2º – La besada de Laura Maria Pastor i González de la Victòria, 3º – Recordant-te de Juan Manuel Martínez i Martínez del Tabalet.

CartelAnunciador-1618

CartelAnunciador-1619

CartelAnunciador-1620

CartelAnunciador-1621

Finalment, la Federació Junta Fallera de Sagunt va aprofitar l’ocasió per a fer entrega de la seua felicitació nadalenca tant a les comissions del Camp de Morvedre com a les integrants de les Corts d’Honor així com als representants de la corporació municipal que van acudir a l’acte.

CartelAnunciador-1617