Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS), Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, han realitzat aquest matí algunes visites institucionals al costat del President de l’entitat fallera comarcal, Rafael Burgos, i el vicepresident de Comunicació i Relacions Públiques, David Pardo.

VisitasInstitu17_ 10

VisitasInstitu17_ 9

VisitasInstitu17_ 8

VisitasInstitu17_ 7

La primera parada de la jornada s’ha dut a terme en l’Hospital de Sagunt on les màximes representants de la festa josefina han acudit a la planta de pediatria al costat de la directora d’infermeria del Departament de Sagunt, Gloria Calero. Les Falleres Majors han pogut visitar als xicotets que es troben ingressats en aquestes dates i conèixer de prop la falla que, anualment, es realitza per a decorar aquestes instal·lacions sanitàries.

VisitasInstitu17_ 6 VisitasInstitu17_ 5 VisitasInstitu17_ 4 VisitasInstitu17_ 3 VisitasInstitu17_ 2 VisitasInstitu17_ 1

Posteriorment la comitiva fallera s’ha desplaçat al Parc de Bombers de Sagunt per a conèixer les seues instal·lacions. Aquest és un col·lectiu molt important per a la festa josefina lloc que, al costat dels cossos de seguretat de l’Estat i Protecció Civil, vetlen perquè les activitats festives es duguen a terme sense cap risc algun, sobretot durant la nit de la cremà.