Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, han visitat aquest matí les Corts Valencianes on han sigut rebudes pel president d’aquest organisme, Enric Morera. Les màximes representants de la festa josefina han estat acompanyades pel President de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, i el Vicepresident de Festejos de l’entitat, Aitor Muñoz.

VisitaCorts17_ 1

VisitaCorts17_ 2

VisitaCorts17_ 3

VisitaCorts17_ 4

VisitaCorts17_ 5

La comitiva saguntina s’ha completat amb la presència de l’Alcalde, Francesc Fernández, de la Tinent d’Alcalde i diputada autonòmica, Teresa García, així com dels edils d’Hisenda i Cultura, Pepe Gil i José Manuel Tarazona, respectivament. Les Falleres Majors, han rebut de mans de Morera una insígnia d’aquesta institució i els ha lliurat una rajola de ceràmica amb una reproducció d’un escut primitiu de la família Borja, fundadors del palau que actualment és la seu de les Corts Valencianes.

VisitaCorts17_ 6

VisitaCorts17_ 7

VisitaCorts17_ 8

VisitaCorts17_ 9

VisitaCorts17_ 10

Finalment, les màximes representants de la festa josefina en el Camp de Morvedre, han acudit fins al Palau de Batlia, seu de la Diputació de València, on han sigut rebudes pel vicepresident de l’administració provincial i Alcalde de Faura, Toni Gaspar, on han conegut una mica més aquest edifici així com el funcionament de la Diputació de València.

VisitaCorts17_ 11

VisitaCorts17_ 12