Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, així com les seues respectives Corts d’Honor, van acudir la passada setmana a un acte organitzat pels impulsors de la visita de la imatge de la Verge dels Desemparats a Sagunt que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny de 2017 i que es va dur a terme en el centre comercial l‘Epicentre. Les màximes representants de la festa josefina van estar acompanyades pel vicepresident d’Esports, Rubén Lucas, i la delegada de Cultura, Rosa Badía.

ActoPeregrina16_9

ActoPeregrina16_2

ActoPeregrina16_6

ActoPeregrina16_4

D’aquesta manera, aquests veïns de Sagunt, els van fer lliurament tant a les Falleres Majors com a les seues Corts d’Honor d’un calendari commemoratiu amb la imatge de la verge que estan venent a tres euros la unitat. A més, a les màximes representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt també les van entregar sengles imatges emmarcades de la patrona de tots els valencians.

ActoPeregrina16_5

ActoPeregrina16_7

Encara que el programa d’actes de la visita de la verge encara no està tancat, entre les activitats previstes cal destacar una ofrena floral així com la recollida d’aliments no peribles per a lliurar a organitzacions no governamentals de la localitat per a ajudar així als més necessitats de la ciutat.