Com cada any, la Federació Junta Fallera de Sagunt, va visitar, coincidint amb la festivitat de Sant Joan, la festa de les Fogueres que es celebren anualment en la ciutat d’Alacant. Durant la primera jornada festiva, el dijous 21 de juny, la Fallera Major Infantil de la Federació, Andrea Escribà, va participar en l’ofrena de flors que se celebra en honor a la patrona de la ciutat, la Verge del Remei. La desfilada va començar a la plaça dels Estels i la màxima representant infantil va estar acompanyada pel Secretari General de Federació Junta Fallera de Sagunt, Jaime Gil i el President Executiu de la mateixa, Rafael Burgos.
OfrendaAlicante18_11

OfrendaAlicante18_12

OfrendaAlicante18_13

OfrendaAlicante18_16

L’endemà, divendres 22, va ser el torn de la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno, que també va participar en la segona jornada d’ofrena de flors a la patrona alacantina. Una jornada de molta emoció per a la Fallera Major de les falles del Camp de Morvedre, Mar va recórrer, també acompanyada pel Secretari General, Jaime Gil i el President Executiu de la Federació, Rafael Burgos, tota la desfilada que va transcórrer fins a la Concatedral de Sant Nicolás, on va fer lliurament del seu ram a la Verge.

OfrendaAlicante18_10 OfrendaAlicante18_7 OfrendaAlicante18_8 OfrendaAlicante18_6 OfrendaAlicante18_1

La comitiva fallera de la comarca va compartir així amb els membres de la Federació de Fogueres d’Alacant i les seues Belleas del Foc, Aleida González Martín-Zarco i Andrea de la Canella Moya alguns dels moments més intensos d’aquesta festa germana.