El saló de plens de l’Ajuntament de Sagunt va acollir dissabte passat, 26 de novembre, l’acte de lliurament dels mantons oficials de les Falleres Majors i les seues respectives Corts d’Honor, obsequi que, enguany, ha realitzat el propi consistori saguntí. A aquest acte van acudir les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, al costat de les dotze components de les seues Corts d’Honor. Els encarregats de fer els lliuraments dels mateixos van ser l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i la regidora de Cultura Popular, Remei Torrent.

Mantons16_ 3

Mantons16_ 1

Mantons16_ 2

Mantons16_ 4

Posteriorment, tota la comitiva fallera, acompanyada pel president de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Rafael Burgos, i el vicepresident general, Miguel Huguet, van acudir a la inauguració de la I Fira Fallera Low Cost que es trobava situada en la zona del mercat municipal de Sagunt. Malgrat el mal temps, les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van inaugurar aquesta fira i van fer un xicotet recorregut visitant els llocs dels comerços participants.

Mantons16_ 5

Mantons16_ 6

Mantons16_ 7

Precisament, a causa del mal temps i de la previsió meteorològica, els organitzadors d’aquesta primera Fira Fallera Low Cost van decidir suspendre-la, posposant la seua celebració pròximament, en una data encara per determinar, emplaçant així tant als comerços participants com als visitants i persones interessades en la mateixa.