Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, juntament amb el president de l’entitat, Rafael Burgos, van acudir dimecres passat, 26 d’octubre, al sorteig dels premis de la Campanya de Promoció del Comerç local que, anualment, duu a terme la delegació de Comerç del consistori saguntí. Aquest esdeveniment va tenir lloc en el Centre Cívic Antic Sanatori de Port de Sagunt i va estar presidit pel regidor delegat d’aquesta àrea, Sergio Moreno.

SorteoComercio16_001

SorteoComercio16_003

SorteoComercio16_004

SorteoComercio16_005

Les màximes representants de la festa fallera de la ciutat van exercir, al costat del president, de mans innocents per a triar als guardonats d’aquests premis sent nou les paperetes premiades: sis d’elles amb una quantia econòmica de 500 euros i les tres restants amb un premi de 1.000 euros que hauran de gastar en els establiments adherits a aquesta campanya de promoció comercial.

SorteoComercio16_006

SorteoComercio16_007

SorteoComercio16_008

Al costat de les Falleres Majors també van estar presents en aquest acte el portaveu de Ciutadans, Raúl Castillo, i els presidents de diverses associacions de comerciants de la capital del Camp de Morvedre. A més, després d’aquest sorteig es va dur a terme un altre entre els assistents a aquest esdeveniment que van rebre alguns premis donats pels comerços de la localitat.