Dilluns passat 16 d’agost es va celebrar un congrés exprés per a modificar el reglament faller, concretament l’apartat en el qual es parla de la impossibilitat que les falleres majors puguen continuar mandat.

Fins al moment, les representants comarcals no podien continuar en acabar el seu any. Amb aquesta modificació, s’afig una circumstància en la qual sí que es pot, la falta de candidates. Només en aquest supòsit la taula de presidents pot proposar la continuïtat de les actuals falleres majors i les seues corts d’honor un any més.

Aquest canvi possibilita al fet que Sandra Ordiñaga i Aitana González, actuals representants de les falles de la comarca, puguen continuar en 2022 al costat de les seues corts d’honor.

I és que, en aquesta ocasió, complit el període de presentació de candidatures i la pròrroga establida, no hi ha hagut cap candidata a Fallera Major. De manera que, amb el canvi en el reglament i el sí de la taula de presidents, Sandra i Aitana podran continuar el seu regnat en 2022.

Congreso Express 2021