Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Ana Isabel Dorado, han participat aquest divendres, 26 de maig, en la inauguració de la Fira del Comerç i Turisme que, anualment, organitza l’Associació de Comerciants Port Sagunt (ACPS) en el passeig Doctor Flemming del Triangle Umbral. Al costat de les màximes representants de la festa josefina han acudit el president, Rafael Burgos, i el vicepresident de relacions externes, Antonio Fresno.

FeriaComercio17_ 6

FeriaComercio17_ 4

Al costat del president de ACPS, Marcelo Quadres, han acudit a aquest esdeveniment l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, i el regidor de Comerç i Mercats, Sergio Moreno, així com membres de la corporació municipal, tant de les formacions que formen part de l’equip de govern com de l’oposició els qui han girat visita pels diversos stands muntats per a l’ocasió.

FeriaComercio17_ 3

FeriaComercio17_ 1

Llocs de moda, complements, electrodomèstics, decoració, perruqueria, viatges, llibres, teixits, i stands solidaris, són alguns dels atractius d’aquesta fira comercial que s’ha convertit en tot un referent en la ciutat i que es complementa amb nombroses parades de regals, roba, gastronomia i joguets, que inunden aquest carrer per als vianants.