La Federació Junta Fallera de Sagunt va celebrar dimarts passat, 13 de desembre, l’última reunió de presidents de l’any 2016. És per aquest motiu pel qual, com ja és tota una tradició, van acudir a aquesta assemblea les Falleres Majors de l’entitat fallera saguntina, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, així com representants de les seues Corts d’Honor per a dur a terme el tradicional brindis nadalenc.

_DSC5554 _DSC5555 _DSC5563

Les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre van brindar desitjant a tots els presents un Feliç Nadal així com un pròsper Any Nou 2017, un exercici que, sense cap dubte, va a ser un dels més importants de tota la seua vida posat que estan complint el somni de poder ser les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, un somni que estan gaudint des del primer moment.

_DSC5566

_DSC5571

_DSC5574

En aquest acte, que va tindre lloc en el Museu Faller situat en la plaça Tirant el Blanch s/n de Port de Sagunt, seu de la Federació Junta Fallera de Sagunt, també van acudir les Falleres Majors i els presidents de les 30 comissions que, actualment, formen part de l’entitat fallera comarcal així com integrants de la directiva dirigida per Rafael Burgos.