Dissabte passat 29 de febrer es va celebrar la cavalcada fallera en el nucli del Port de Sagunt, corresponents a les comissions que formen els sectors I i II.

Cabalgata2020_Puerto-37 - copia Cabalgata2020_Puerto-38

El recorregut es va iniciar en l’encreuament entre les avingudes Camp de Morvedre i Mediterrani per finalitzar en la rotonda de la Plaça de Ramón de la Sota, lloc en el qual s’estava situada la graderia d’autoritats.

Cabalgata2020_Puerto-39 - copia Cabalgata2020_Puerto-36

Una vegada més, la comitiva l’encapçalaven les carrosses de la Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Sandra Ordiñaga i Aitana González, acompanyades per les seues Corts d’Honor. A continuació, van desfilar les 15 comissions participants amb disfresses variades i molt elaborades, la major part d’elles que van omplir de color i imaginació els carrers del nucli porteny.

Cabalgata2020_Puerto-49 Cabalgata2020_Puerto-56

Nombrós públic va abarrotar el recorregut per veure les disfresses de temàtiques molt variades com a carnavalesques, tribals, circenses, fantasies florals, esportives, mediambientals,…

Cabalgata2020_Puerto-58 Cabalgata2020_Puerto-60

Els premis a les disfresses, carrossa, coreografia i comparsa es coneixeran el pròxim 16 de març en el lliurament de premis a l’Ajuntament de Sagunt. Un jurat extern format per especialistes serà l’encarregat de dictar el seu veredicte en les diferents categories.