Serà el llibret número 16 que desenvoluparan junts per tal de comunicar la seua filosofia i cultura de fer Falla.

L’interés amb el disseny del Mocador no està només en el seu llibret. Cada element que produeixen, siga una invitació, un programa, el premi ViP o els Premis Mocador i Emili Llueca, i fins i tot, una acta, es dissenyen específicament. Totes les comunicacions cuiden la seua imatge, la qual cosa converteix a aquesta falla en una pionera en el que a comunió disseny-falla es refereix. És també notori que es tracta d’una de les primeres falles que s’ha atrevit a canviar el seu escut tradicional per un adaptat als nous temps.

MocadorYogurFresa19

L’aposta de Yogur de Fresa amb les comissions falleres és molt important, per afecte i per convenciment. “Els llibrets han de ser un producte únic i referència per al disseny i la cultura valenciana. Sobretot tenint en compte el repte que suposa la possibilitat de ser Capital Mundial del Disseny en 2022”., ens apunta Miquel Platero, director creatiu.

Yogur de Fresa mostra entusiasme i gratitud amb la falla. “Treballar amb el Mocador i el seu equip és desenvolupar un projecte que sempre és referència no sols en l’àmbit faller, sinó que ho és també en l’editorial en general. La seua ment oberta i el respecte absolut amb el treball del dissenyador converteixen a aquesta comissió en quasi un oasi per a treballar”. Queda molt per fer encara, però segur que el Mocador estarà allí per a ser dels primers a adaptar-se.