L’entitat no cobrarà les insercions publicitàries del sector en el seu llibret i prepara actes per a posar en valor l’ajuda del sector a les falles

La falla La Palmera de Sagunt ha posat en marxa una campanya de suport al comerç local donada la situació per la qual travessa el sector a causa de la pandèmia.

L’objectiu és contribuir a minimitzar els efectes econòmics que la Covid ha produït en els negocis, principalment en els xicotets i en els de barri. Amb aquest propòsit, l’associació ha decidit no cobrar les insercions publicitàries que aquests comerços han realitzat en el LLibret de 2021, en el qual han participat prop d’un centenar d’anunciants. “Sempre han estat col·laborant amb nosaltres, ajudant-nos en els moments més complicats, no sols amb les aportacions publicitàries sinó patrocinant esdeveniments o diferents actes que hem organitzat, ara ens toca a nosaltres fer el propi, en agraïment a tants anys de suport”, explicava la presidenta de l’Associació Cultural Falla La Palmera, Ángeles Alós.

Des de l’associació cultural hem decidit contrarestar aquesta font d’ingressos, amb els premis, ajudes i subvencions que hem rebut i que estan per arribar, com l’última que ha anunciat la Diputació de València i que havia deixat de concedir des de fa diversos anys.

A més d’aquesta iniciativa, La Palmera té previst realitzar diversos actes que tenen com a objectiu “posar en valor el teixit comercial que tenim en el municipi i destacar el suport que aquests xicotets empresaris aporten a la festa fallera i en concret a la nostra falla”, acabava la presidenta.

PalmeraComercioLocal21_03

PalmeraComercioLocal21_02

PalmeraComercioLocal21_01