Finalment els play-backs que organitza anualment la Federació Junta Fallera de Sagunt es realitzaran en l’aparcament del pavelló poliesportiu René Marigil de Sagunt. Com han confirmat a l’entitat fallera comarcal durant el dia d’avui des del consistori saguntí, la carpa que sufragarà l’Ajuntament serà situada en aquest lloc de la capital del Camp de Morvedre per a acollir tant el concurs adult com el certamen infantil.

Cal recordar que, fa escasses setmanes, davant la denegació del permís per part de la Direcció general d’Espectacles de la Conselleria de Governació per a la realització d’aquest tipus d’esdeveniments en aquest pavelló poliesportiu, des de l’Ajuntament de Sagunt i la Federació Junta Fallera de Sagunt, es va prendre la decisió de traslladar aquests dos actes a una carpa que ja té ubicació final.

El cost d’aquesta instal·lació ho assumirà el consistori saguntí qui també s’encarregarà del lloguer de les cadires per a albergar als espectadors, com així va assegurar al President de l’entitat fallera comarcal, Rafael Burgos, l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, amb qui es va reunir per a tractar aquest assumpte.