Les festes patronals de Sagunt han posat el seu punt final. Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés i la xiqueta Ana Isabel Dorado i Capsí, van assistir dissabte passat, 29 de juliol, al tradicional sopar d’olles que, anualment, s’organitza en la plaça Cronista Chabret, esdeveniment que, enguany, també va comptar amb la presència del president de les Corts Valencianes, Enric Morera.

L’endemà, 30 de juliol, festivitat dels Sants de la Pedra, Abdón i Senén, patrons de la capital del Camp de Morvedre, la Federació Junta Fallera de Sagunt també va participar en la processó que es duu a terme en el seu honor. En aquesta ocasió també van formar part de la comitiva les integrants de les Corts d’Honor de la Federació Junta Fallera de Sagunt.

Patronales2017_6

Patronales2017_8

Patronales2017_4

Com és una tradició, les representants falleres van portar, totes elles, una cistella de fruites que, després de la processó, van ser subhastades, una a una, en l’església de Santa María, on també es va realitzar un sorteig d’una beca escolar entre tots els xiquets i xiquetes participants en aquest acte litúrgic.