Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Mar Gimeno i López i la xicoteta Andrea Escribà i Fernàndez, ja van poder escoltar els pasdobles que porten els seus noms. La Banda Simfònica Lira Saguntina va ser l’encarregada d’interpretar aquestes peces, creades per Juan Gonzalo Gómez i Deval, en un concert que es va dur a terme en l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt amb un ple de butaques.

Pasdobles18_01

Pasdobles18_02

Pasdobles18_03

Les màximes representants de la festa josefina van estar acompanyades en aquest esdeveniment pel President de l’entitat festiva, Rafael Burgos, i el Vicepresident de Cultura, Ricardo Antonino. A més, les Falleres Majors van rebre sengles quadres amb els concordes d’aquests pasdobles de mans de l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernández, qui va acudir al costat de l’edil de Cultura, José Manuel Tarazona i altres regidors de la corporació.

Pasdobles18_04 Pasdobles18_05

Pasdobles18_06

Pasdobles18_07 Pasdobles18_08

Durant aquest concert, la Banda Simfònica Lira Saguntina, dirigida per Rafael Doménech, va interpretar també les peces amb els noms de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2017, Raquel Martín i Genovés i Ana Isabel Dorado i Capsí, obres de Félix Ruiz i González.

Pasdobles18_09 Pasdobles18_10 Pasdobles18_11 Pasdobles18_12

A més, es van poder escoltar altres temes com a Rapsòdia Valenciana, de Manuel Penella i Moreno; Dansa Oriental, de Josep Manuel Esquerre; Cobles de la meua terra, de M. Palau; El Faller, de J. Serrano; València, de J. Padilla, l’Himne a Sagunt, amb lletra de J. Zahonero i música de B. Sanchis, i l’Himne Regional Valencià, amb lletra de Maximiliano Thous i música de José Serrano amb el qual es va posar punt final a la vetlada.

Pasdobles18_13 Pasdobles18_14