Les Falleres Majos de Federació Junta Fallera de Sagunt varen assistir el 15 d’Agost, festivitat de la Verge de Begonya, com és tradicional, a la dàrsena pesquera per a dur a terme les conegudes cucanyes marítimes.

DSC_2090

Al voltant de les 10 hores va començar aquesta activitat amb la travessia a nade, per a passar, després de l’entrega de trofeus, al pal greixatge on els participants han d’aconseguir una bandera ubicada al final d’un pal amb greix. Finalment les activitats varen acabar amb la solta d’ànes i la mascletà al recinte firal.

DSC_1989

DSC_2044

DSC_2097

A la vesprada va ser el torn dels actes més litúrgics. Patricia Burgos i Sonia Argilés junt amb el president Enrique Javier Docón i el Vicepresident Primer, Vicente Martín varen participar en la missa en honor a la patrona del Port de Sagunt

DSC_2131

DSC_2136

Posteriorment es va dur a terme una solemne processó en la qual varen estar presents les falleres que formen part de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt així com els representants de les cases regionals i de la falla Eduardo Merello.

DSC_2161

DSC_2162

DSC_2176

Fotos: PACO BONO