El Saló d’Actes del Teatre de Begonya de Port de Sagunt va acollir dissabte passat, 25 de juny, l’acte de Nominació de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a aquest exercici 2016-2017 així com de les seues respectives Corts d’Honor, un esdeveniment que va estar presidit per les actuals màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre, Beatriz Alós i García i María Villar i Cayuela, i en el qual van estar presents els alcaldes de Sagunt i Gilet, Francesc Fernández i Salvador Costa, respectivament, així com la Tinent d’Alcalde de Faura, Consol Duran, i alguns edils del consistori saguntí.

Nominacion16_10

Nominacion16_11

Nominacion16_12

Nominacion16_13

Nominacion16_14

Aquest és el primer acte oficial de les que, a partir del mes de setembre, seran les noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés, que pertany a la falla Eduardo Merello, i la xicoteta Ana Isabel Dorado i Capsí, de la comissió Plaça Mare Nostrum, les que van rebre un quadre acreditatiu de la seua elecció com a màximes representants de les falles de la comarca de mans de les seues antecessores.

Nominacion16_15

Nominacion16_9

Nominacion16_8

Nominacion16_4

Així mateix, també van pujar a l’escenari les integrants de les seues Corts d’Honor. Cal recordar que Raquel Martín ha triat a dues falleres de la seua comissió, Eduardo Merello, per a acompanyar-la com són Rafaela Arenas i Chica i Ruth Landete i Martínez. Pel sector I ha sigut triada Edith Santibáñez i Muñoz, també d’Eduardo Merello, pel sector II Marta Vedriel i Cañaveras de la Palmereta, pel sector III Cristina Rodríguez i Díaz d’Eduardo Merello i pel sector IV Nayara García i Broch de la Palmera.

Nominacion16_5

Nominacion16_7

Nominacion16_6

 

Per la seua banda, Ana Isabel Dorado estarà acompanyada perNaima Jombeili i García de la comissió La Victòria i María Navili i Martínez de la falla Plaça Rodrigo. Pel sector I ha sigut triada Aroa Parra i Domingo, també de Plaça Rodrigo, pel sector II Enedina García i García de Teodoro Llorente, pel sector III Maeva Sotoca i Sánchez d’Avinguda i pel sector IV Carla Verdugo i Rubio que pertany a la falla Els Vents.