Les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Maria Moliner i Ada Fraj, varen estar present en els actes organitzats per la Federació de Penyes del Port de Sagunt per a les festes patronals d’aquest nucli de població.

PatronalesPuerto15_11

Les màximes representants de la festa fallera josefina varen estar present a la inauguració del recinte firal al costat de la regina i el president de la Casa de Andalucia, l’Alcalde de Sagunt, Francesc Fernàndez i altres membres de la corporació, la Federació de Penyes de Port de Sagunt i Federació de Penyes de Sagunt entre altres.

PatronalesPuerto15_10

Després d’inaugurar el recinte firal, van acompanyar als representants de la  Casa de Andalucia a inaugurar la seua XXIV Setmana Cultural de la  Casa de Andalucia

També les Falleres Majos de Federació Junta Fallera de Sagunt varen assistir el 15 d’Agost, festivitat de la Verge de Begonya, com és tradicional, a la dàrsena pesquera per a dur a terme les conegudes cucanyes marítimes.

PatronalesPuerto15_9

Al voltant de les 10 hores va començar aquesta activitat amb la travessia a nade, per a passar, després de l’entrega de trofeus, al pal greixatge on els participants han d’aconseguir una bandera ubicada al final d’un pal amb greix. Finalment les activitats varen acabar amb el repartiment de premis i la mascletà al recinte firal.

PatronalesPuerto15_8

PatronalesPuerto15_7

A la vesprada va ser el torn dels actes més litúrgics. María Moliner i Ada Fraj junt amb el president Enrique Javier Docón i el Vicepresident Primer, Vicente Martín varen participar en la missa en honor a la patrona del Port de Sagunt

PatronalesPuerto15_1

Posteriorment es va dur a terme una solemne processó en la qual varen estar presents les falleres que formen part de les Corts d’Honor de les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt així com els representants de les cases regionals i de la falla Eduardo Merello.

PatronalesPuerto15_2

PatronalesPuerto15_3

PatronalesPuerto15_4

PatronalesPuerto15_5

PatronalesPuerto15_6