MercadoNavidad15_1

Les Falleres Majors de Federació Junta Fallera de Sagunt, María Moliner i Ada Fraj acompanyades pel president Enrique Javier Docón i pel vicepresident primer Vicente Martín, han assistit aquest cap de setmana passat a la inauguració del mercat de Nadal de Sagunt situat en la plaça Cronista Chabret, on també va acudir l’alcalde de Sagunt, Sergio Muniesa, i la regidora de Comerç, Concha Peláez, al costat d’altres edils de la corporació.

MercadoNavidad15_3

Els ciutadans van tenir l’oportunitat d’adquirir els productes típics de nadal com a pessebres, adorns i regals. En els al voltant de quaranta llocs de vendes que conformaven el mercat nadalenc. A més, aquest mercat oferia activitats d’entreteniment tant per a majors com para xicotets amb tallers infantils, cançons, ninots d’animació i altres atraccions.

MercadoNavidad15_2

MercadoNavidad15_4

Així mateix, les Falleres Majors també van estar present en la inauguració de la tretzena edició del Betlem Vivent que, anualment, munta la Falla El Romano en la plaça exterior del mercat municipal de Sagunt. Es tracta d’un muntatge de més de 300 metres quadrats on actors i animals donen vida a cadascuna de les estampes que conformen aquesta singular representació del naixement formada per les escenes més típiques com el naixement, els pastors, els Reis Mags, el forner, el fuster, les castanyeres. Aquest Pessebre Vivent estarà obert també els dies 20 i 21 de desembre.

MercadoNavidad15_8

MercadoNavidad15_5

MercadoNavidad15_6

FOTOS: PACO BONO