La Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín i Genovés, va estar present en l’acte de lliurament de la cinquena edició dels premis d’El Periódico de Aquí que aquest mitjà de comunicació de la comarca lliura anualment. La màxima representant de la festa fallera va estar acompanyada pel vicepresident de Comunicació, David Pardo. Esdeveniment que es va celebrar en els Salons Mar Blau de Canet d’En Berenguer.

EPDA16_001

Raquel Martín va ser l’encarregada de lliurar el Premi Tradicions que enguany ha comptat amb dos guardonats: d’una banda s’ha reconegut a Germans Caballer «per promoure els costums i cultura valenciana amb el cant, el tabal i la dolçaina durant més de 30 anys en la comarca i fora d’ella» i, d’altra banda, al Centre Cultural i Recreatiu Aragonés de Port de Sagunt que, enguany, està celebrant el seu 75 aniversari.

EPDA16_003 EPDA16_004

Entre la resta de reconeixements que s’han atorgat cal destacar el Premi Comerci Local que ha sigut per a l’Associació de Venedors del Mercat Municipal de Sagunt, el Premi Cultura per a la VIII Mostra Novembre Negre de Sagunt, el Premi Economia per al Pla de Reindustrialització del Camp de Morvedre, el Premi esports a l’àrbitre d’Algímia d’Alfara, Mateu Lahoz, el Premi Iniciativa Artística per al Festival de Teatre i Arts al Carrer FaurArt, o el reconeixement especial que va rebre la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt 2008 i actual presidenta de l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM), Cristina Plumed i Pérez, entre uns altres.

EPDA16_005