El casal de la falla Eduardo Merello de Port de Sagunt, comissió a la qual pertany la Fallera Major de la Federació Junta Fallera de Sagunt, Raquel Martín, ha acollit la final dels campionats de jocs de taula que, anualment, organitza la delegació d’Esports de l’entitat fallera del Camp de Morvedre. En aquest esdeveniment es van donar cites les finals d’aquests campionats previs al lliurament de premis que tindrà lloc pròximament.

Parxis16_ 1

D’aquesta manera, en la competició de parxis va resultar vencedora la parella de la falla El Romano mentre que Plaça Mare Nostrum es va haver de conformar amb la segona plaça i El Tabalet amb la tercera; quant a bolot, la primera posició va ser para Baladre, seguida per les comissions El Mercat i El Mocador mentre que en dòmino s’ha imposat Gilet per escàs marge a la Palmereta, sent tercera Plaça Rodrigo.

Parxis16_ 2

En el campionat de truc s’ha alçat amb la victòria la comissió El Palleter seguida de Sant Francesc i Luis Cendoya, segons i tercers, respectivament. Finalment, en guinyot, el primer lloc ha sigut para Plaça Rodrigo completant el podi Plaça del Sol i La Victòria, per aquest ordre.