BibliotecaDigital18_1

La Federació Junta Fallera de Sagunt ha posat en marxa la seua nova biblioteca digital a la qual podrà accedir qualsevol persona interessada a cercar informació sobre l’entitat festiva comarcal o de la festa josefina. L’accés a la mateixa, iniciativa de la delegació de Comunicació, Relacions Públiques i Informàtica, es pot realitzar a través de la web de la Federació Junta Fallera de Sagunt en l’enllaç biblioteca.fjfs.es.

BibliotecaDigital18_2

Han sigut molts mesos de treball dels integrants d’aquesta delegació per a la digitalització d’una gran quantitat de documents. D’aquesta manera, s’han escanejat les actes d’anys anteriors, documentació que no existia en la seu de la Federació Junta Fallera de Sagunt i que ara s’ha recuperat, així com llibrets des de l’any 1994, publicacions, com la revista El Masclet, fotografies de les Falleres Majors, cartells anunciadors i imatges de les falles guanyadores, entre altres documents.

Captura2

Per a poder accedir a aquest nou servei oferit per la Federació Junta Fallera de Sagunt, una vegada dins de la pestanya de biblioteca digital, és necessari llegir les normes d’ús de la mateixa, document on els interessats trobaran l’usuari i la contrasenya per a poder accedir a tota la informació de l’entitat festiva del Camp de Morvedre.

BibliotecaDigital18_5