La Federació Junta Fallera de Sagunt ha participat, durant 10 dies, als diversos actes que l’Assoziacione Targa Cecina prepara amb motiu de les seues festes, que enguany complien la seua 54 edició. La comitiva fallera va estar encapçalada per les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre, María Moliner i Ada Fraj, acompanyades pel president, Enrique Javier Docón, el vicepresident de festejos, Victor Belinchon i l’encarregada de cort d’honor, Marta Almarcha a més a més, com ja és tradicional, la delegació oficial estava completada pels representants de tres comissions de la comarca, enguany, per les de La Palmereta, Luis Cendoya i Plaça Ibérica.

Cecina_4

Cecina_5

La representació saguntina va poder gaudir de les jornades festives que organitza a aquesta ciutat italiana de La Toscana, agermanada amb el municipi saguntí. Així doncs, els fallers varen poder participar en la desfilada del primer diumenge on les riones varen mostrar el treball de tot un any amb els carros realitzats, les disfresses i els balletos. Finalment, el punt final d’aquestes jornades és la celebració de la Targa, una carrera atlètica, tant de xiquets com de majors que compta amb molts seguidors. Aquest Any per motius climatològics no es va poder realitzar la Targa del segon diumenge.

Cecina_1

Cecina_3

Cecina_7

Cecina_2

Però durant tots aquests dies en Cecina, la comitiva de la Federació Junta Fallera de Sagunt també va tindre l’oportunitat de fer turisme al costat de membres de l’Assoziacione Targa Cecina i varen poder visitar llocs tan emblemàtics com Pisa, Populonio o Volterra.

Cecina_8

A més a més, la representació saguntina també va estar present al menjar oficial que se celebra amb motiu d’aquesta festa on hi ha membres no solament de l’Assoziacione Targa Cecina sinó també de l’ajuntament d’aquesta localitat, de l’ajuntament de Sagunt i de la resta de ciutats agermanades amb Cecina. Ara solament resta l’arribada del mes de Març perquè els germans italians visiten Sagunt per a poder gaudir de la festa fallera en el Camp de Morvedre.

Cecina_10

Cecina_9