La Federació Junta Fallera de Sagunt ha participat, durant 10 dies, als diversos actes que l’Assoziacione Targa Cecina prepara amb motiu de les seues festes, que enguany complien la seua 53 edició. La comitiva fallera va estar encapçalada per les màximes representants de la festa josefina del Camp de Morvedre, Patricia Burgos i Sonia Argilés, acompanyades pel president, Enrique Javier Docón, el secretari general, Rafa Burgos i el vicepresident econòmic, Juan Carlos Argilés a més a més, com ja és tradicional, la delegació oficial estava completada pels representants de tres comissions de la comarca, enguany, per les de Palleter, Plaça Rodrigo i Nou Montiber.

Cecina4

Cecina5

Cecina6

La representació saguntina va poder gaudir de les dues jornades més importants de tot el programa festiu que s’organitza a aquesta ciutat italiana de La Toscana, agermanada amb el municipi saguntí. Així doncs, els fallers varen poder participar en les dues desfilades que es realitzen a aquesta localitat al costat de les riones que varen mostrar el treball de tot un any amb els carros realitzats, les disfresses i els balletos. Finalment, el punt final d’aquestes jornades és la celebració de la Targa, una carrera atlètica, tant de xiquets com de majors que compta amb molts seguidors.

Cecina1

Però durant tots aquests dies en Cecina, la comitiva de la Federació Junta Fallera de Sagunt també va tindre l’oportunitat de fer turisme al costat de membres de l’Assoziacione Targa Cecina i varen poder visitar llocs tan emblemàtics com Siena o Pisa, dues de les ciutats més importants de la toscana italiana.

Cecina3

A més a més, la representació saguntina també va estar present al menjar oficial que se celebra amb motiu d’aquesta festa on hi ha membres no solament de l’Assoziacione Targa Cecina sinó també de l’ajuntament d’aquesta localitat i de la resta de ciutats agermanades amb Cecina. Ara solament resta l’arribada del mes de Març per a què els germans italians visiten Sagunt per a poder gaudir de la festa fallera en el Camp de Morvedre.

Cecina2

Cecina7