Falles de Sagunt

Festa d’Interés Turístic Nacional

<!--:es-->La Federación Junta Fallera de Sagunto celebra las finales de billar y frontenis<!--:--><!--:va-->La Federació Junta Fallera de Sagunt celebra les finals de billar i frontenis<!--:-->

La delegación de Deportes de la Federación Junta Fallera de Sagunto ha celebrado durante este pasado fin de semana las finales de otras dos competiciones organizadas durante este ejercicio fallero.

De este modo, el Museo Fallero acogió la final del campeonato de billar en el cual se impuso la falla La Palmereta por 21-8 contra Plaza Rodrigo que fue segunda; la tercera posición fue para la comisión Sant Francesc que ganó a la falla El Palleter con un resultado de 11-2.

billar17_3

billar17_4

Por otro lado, el polideportivo internúcleos de Sagunto fue la sede de la final de la competición de frontenis de las fallas del Camp de Morvedre. En esta ocasión fue la comisión La Victoria la que se alzó con la primera posición tras vencer en la final a la falla El Tabalet por 31-15; finalmente, el tercer puesto fue para la comisión Plaza Rodrigo que consiguió la victoria ante El Palleter por 31-27.

billar17_2

billar17_1

La delegació d’Esports de la Federació Junta Fallera de Sagunt ha celebrat durant aquest cap de setmana passat les finals d’altres dues competicions organitzades durant aquest exercici faller.

D’aquesta manera, el Museu Faller va acollir la final del campionat de billar en el qual es va imposar la falla La Palmereta per 21-8 contra Plaça Rodrigo que va ser segona; la tercera posició va ser per a la comissió Sant Francesc que va guanyar a la falla El Palleter amb un resultat d’11-2.

billar17_3

billar17_4

D’altra banda, el poliesportiu internuclis de Sagunt va ser la seu de la final de la competició de frontenis de les falles del Camp de Morvedre. En aquesta ocasió va ser la comissió La Victòria la que es va alçar amb la primera posició després de vèncer en la final a la falla El Tabalet per 31-15; finalment, el tercer lloc va ser per a la comissió Plaça Rodrigo que va aconseguir la victòria davant El Palleter per 31-27.